Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 18 februari 2018

Trijntje Kromkamp, nieuw lid van D66, stelt zich voor:

Ik ben in 1962 geboren in het Friese Oosterwolde. Na de Meao ben ik op 17 jarige leeftijd gaan werken in de financiële dienstverlening. Het contact met en de interesse in de mens, het helpen en motiveren is wat mij in zowel mijn zakelijke en als mijn persoonlijke leven drijft.

Na wat verhuizingen ben ik in 2011 in Veendam komen wonen. In Veendam wil ik ‘oud’ worden en in Veendam wil ik een verschil maken door te zijn wie ik ben en daarmee voor de ander iets toe te voegen.

Ik vind dat ieder mens van nature krachtig is en dat als je vanuit deze kracht leeft er veel mogelijk is. Interactie, verbinden, samen tot mooie ontwikkelingen komen en groeien met elkaar, daar sta ik voor.

Als vrijwilliger van het Taalhuis in de Bibliotheek wil ik bijdragen aan een geletterd Veendam, het bevorderen van geletterdheid maakt zelfstandig, krachtig en zorgt daardoor zelfs voor een betere gezondheid.

Vanuit deze interesse heb ik in 2014 de opleiding NLP Practitioner bij Academie voor Psychologica afgerond en volg ik momenteel de HBO leergang Toegepaste Psychologie.

Ik ben onlangs lid geworden van D66 Veendam. D66 Veendam maakt het verschil.

De richtingwijzer: “Vertrouw op de eigen kracht van mensen.
Wij vertrouwen op de eigen kracht en ontwikkeling van mensen.” is mij uit het hart gegrepen, daar wil ik aan meewerken!